dilluns, 13 de juny del 2016

5 Programes de Què, qui, com, relacionats amb les energies fòssils i renovables. Molt interessants i didàctics.

5 Programes de Què, qui, com, relacionats amb les energies fòssils i renovables. Molt interessants i didàctics.


1.- Què qui com Canvi climàtic

Què cal saber sobre el canvi climàtic explicat per reconeguts especialistes de forma amena i entenedora. L'última dècada ha estat la més calenta dels darrers cent cinquanta anys. Avui dia ja no hi ha dubte que la Terra està a les portes d'un canvi climàtic global. Però en què consisteix exactament? Quines conseqüències tindrà?



2.- Què qui com: Energies renovables: hidràulica, eòlica, hidrogen.

Dins la sèrie dedicada al canvi climàtic, "Quèquicom" explica tres maneres de generar energia que no fan augmentar l'efecte hivernacle: l'eòlica, la hidràulica i la que es basa en l'hidrogen.


3.- Què qui com: L'era dels hidrocarburs

El programa de ciència del 33 "Quèquicom" vol examinar detingudament el canvi climàtic, els seus desencadenants i algunes de les alternatives que es poden prendre per esmorteir-lo, especialment en el camp energètic.


4.- Què qui com: Energia 1

L’energia nuclear i la basada en combustibles fòssils obren la nova etapa de Quèquicom i..., que condensa conceptes apareguts en diversos capítols sobre un tema específic. La fissió o desintegració de l’àtom, les radiacions, la formació del petroli, el carbó i el gas... explicats de manera senzilla i entenedora.


5.- Què qui com: Energia 2

Com funcionen les centrals hidroelèctriques, els parcs eòlics, les plaques fotovoltaiques, el cotxe d’hidrogen... Els recursos energètics poc contaminants o renovables són el tema central del segon capítol de Quèquicom i... dedicat a l’energia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada